UITROEIINGSAGENDA

Alt media waarschuwden voor alles wat er vandaag gebeurt… nu hebben we het draaiboek ontcijferd van wat er nu gebeurt in het UITROEIINGSAGENDA gericht op de mensheid.

Wij van de alt media (de waarheidsmedia) hebben nauwkeurig voorspeld en gewaarschuwd voor bijna alles wat de wereld vandaag ziet: Wijdverspreide vaccinaties en sterfgevallen, verslechterende inflatie en muntdevaluatie, door de overheid ingestelde censuur, massale opstanden, ontvolking en toenemende onvruchtbaarheid, en nog veel meer, schrijft Mike Adams.
De alt media / onafhankelijke media zijn de echte media. Wij zijn degenen die bereid zijn de waarheid aan de macht te brengen, moeilijke vragen te stellen en onafhankelijk te denken in plaats van blinde gehoorzaamheid aan verzonnen narratieven van leugenaars.

Nadat wij dit allemaal van tevoren al hadden aangekondigd en de wereld hadden gewaarschuwd voor wat komen ging (en wat er nu al is), waarschuwen wij nu voor wat komen gaat.

Wat wij aanschouwen en meemaken is niets minder dan de geplande val van de menselijke beschaving en een etnische zuivering op wereldschaal tegen de mensheid.
Lees HIER verder – nederlands
Lees HIER verder… – originele bron, engels
Advertentie
Categorieën: Geen categorie

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: