Wat doet bio-engineering met de mens?

Wat doet bio-engineering met het menselijk ras?

Hoe keren we terug naar de mens in deze robotmaatschappij? Dat kan denk ik niet meer. Want we willen onszelf verder evolueren.

Met AI, gen-splitsing, slimme stof of Smart Dust, nanotechnologie, klonen en met robots die alles kunnen – en zelfs kunnen doden, zijn we al een eind op weg om zelf ook een soort halve robotjes te worden. (..)

Kurzweil, een wetenschapper, denkt dat ‘echte AI zal ontstaan ​​wanneer smalle velden binnen machine – learning, computervisie enzovoort steeds breder en breder worden totdat er niet echt een verschil meer zal zijn tussen AI en natuurlijke [menselijke] intelligentie’. “We gaan onszelf slimmer maken door ermee samen te smelten’, zo sprak hij verder. ‘Dit samenvoegen zal gebeuren met behulp van nanobots’, voorspelt hij.

“In de jaren 2030 gaan we Nano robots de hersenen in sturen, die volledige onderdompeling in virtual reality zullen bieden vanuit het zenuwstelsel en die onze neocortex met de cloud zullen verbinden. Net zoals we vandaag draadloos de kracht van onze smartphones 10.000-voudig kunnen uitbreiden in de cloud, kunnen we dan vanaf die tijd ook onze neocortex uitbreiden. ‘

Lees HIER verder…

Advertentie
Categorieën: Geen categorie

Berichtnavigatie

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: