De aarde is plat met een koepel eroverheen

Natuurlijk klinkt het ridicuul. Je hele leven heb je niks anders gehoord dus je weet niet beter. Maar wat doe je met de vragen die je altijd al had en niet echt kon verklaren, en maar gewoon aannam? We leven in een bizar systeem, dat heeft werkelijk niets met een samenzweringstheorie te maken. Waarom zou je iets verwerpen wat je niet eerst zelf onderzocht hebt? Jazeker, de platte geocentrische aarde heeft een aantal verschijnselen die niet of nauwelijks te verklaren vallen. Doch het huidige heliocentrische model klopt van geen kanten.

Doe je eigen onderzoek, maar de aarde is vast en stationair, we draaien niet om onze as, niet om de zon en razen niet door de ruimte. Er is geen bolling van de aarde te bekennen. Nergens. Water zal altijd uitvlakken en kan niet bol staan, daarom heeft het ook water-pas, en zo komen we aan onze peilmaten. De onbewezen theorie word als feit onderwezen, doch in een gesloten systeem, waar wij in leven kun je alles met dichtheid en massa verklaren. Oude culturen verschilden van religie maar over 1 ding waren ze het allemaal eens: de aarde is plat met een koepel eroverheen. Dit lees je onder andere in de Bijbel.

Nasa liegt over zo’n beetje alles dat er bestaat, maar er is een Creator van deze aarde, een Maker. En Hij is dichterbij dan je denkt- we zijn geen toevallig nietszeggende ontstane organismen in een altijd uitbreidend universum, nee wij zijn geliefd en heel belangrijk- de kroon van alle creatie, en God wacht op jou totdat je gaat inzien hoe ongekend perfect alles is. Sjalom!

(Disclaimer: niet alle foto’s zijn van mijzelf en evenmin heb ik ze toegeëigend; deze presentatie is louter voor onderzoek doeleinden. Het muziekje is de standaard MacBook Air slide show toepassing.)

Advertentie
Categorieën: Geen categorie | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: