Zondige geslachten en hybriden

Bortoluzzi: Bijbelse Ontstaansgeschiedenis

I. Zondige geslachten en hybriden

Deze tekst is bewerkt met gegevens uit de geschriften van Don Guido Bortoluzzi – pastoor Geudens

Van de Soemeriërs tot de Akkadiërs en de oude Hebreeërs bevatten verhalen weliswaar verschillende namen, maar vertonen ze verder opvallende overeenkomsten. Afvallige godenzonen (zie; don Guido Bortoluzzi) creëerden met behulp van menselijk DNA allerlei soorten monsters zoals reuzen en wezens die half godenzoon/dochter, half mens, half dier waren. De kinderen die zij bij menselijke vrouwen – nakomelingen van Kaïn – verwekten waren hybride wezens die bekend werden als de Nephilim (Genesis 6:4).

In de vroegste verslagen van zowel Rome, Griekenland, en daarvoor Egypte, Perzië, Assyrië, Babylonië en Sumerië wordt melding gemaakt van machtige wezens die door de Hebreeërs ‘Wachters’ werden genoemd. Als dit wordt vergeleken met andere oude teksten in de apocriefe boeken Henoch, Jubileeën, Baruch, Genesis Apocryphon, Philo, Josephus, Jasher, het Testament van de 12 Patriarchen en geschriften…

View original post 2.305 woorden meer

Categorieën: Geen categorie | 6 reacties

Berichtnavigatie

6 gedachten over “Zondige geslachten en hybriden

 1. sjon

  dat reuzen een produkt zijn van zonen gods en mensenvrouwen ben ik helemaal mee eens.dat daarom de zondvloed nodig was om de mens zoals god de mens ontworpen had, veilig te stellen ben ik ook overtuigd

 2. sjon

  nu we het hebben over zaken die waren en niet meer zijn en die we alleen kunnen interpreteren aan de hand van oude geschriften en soms van overblijfselen.wat is de mening over het volgende,Voor dat God de aarde schiep in 6 dagen bestond het bolletje aarde al waar van geschreven staat dat de aarde woest en ledig was en duisternis op den vloed.Dit lijkt erg op de toestand ten tijde van de zonvloed muv duisternis. Zou er voor de schepping een andere habitat op aarde geweest kunnen zijn waarvan wij nu overbijfselen in de aarde vinden.Bv olie op 3kilometer diepte steenkool ed maar ook fossielen.? of is dit raar?

  • U schrijft: “Voor dat God de aarde schiep in 6 dagen bestond het bolletje aarde al…” en; “Zou er voor de schepping een andere habitat op aarde geweest kunnen zijn…” – Voordat de schepping er was, of voordat de aarde er was…. was er nog niets, want God had het nog niet geschapen.

   • sjon

    ik bedoel dit ; wat ik zeg is puur suggestie ,het is nergens uit op te maken dan behalve dingen die we in de aardkorst vinden.Zou het kunnen dat voordat God het plan opvatte om mensen naar zijn evenbeeld te maken en met hem/n de hele schepping er een schepping was zonder mensen , een wereld met dinosauriers en dergelijke die ten onder is gegaan door een soort gelijke vloed zodat de aarde woest en ledig overbleef.om hierop een antwoord te geven is altijd een slag in het duister opmdat Gods woord hier niets over zegt.Maar ook zij die de evolutie theorie als waarheid beschouwen gaan uit van aannames maar dan van een aaneengesloten periode waar alles langzaam veranderde.
    waar ik tegen aanloop is dat vondsten in de aardkorst zoals steenkool , olie op enkele kilometers diepte daar ook door gebeurtenissen daar verzameld zijn geworden.Maar door welke.?
    Gods woord is op elk woord waar .over een wereld met dinosauriers word niet gerept maar de restanten zijn er wel hoe kanik dit plaatsen , ik weet het niet
    graag uw reactie

 3. sjon

  misschien is het beter om dit in me zelf te houden ,het zou kunnen en misschien ook niet. Gods woord spreekt hier niet over. Overgens je spreekt over interressante onderwerpen.

 4. Disclaimer: Artikelen op ‘Hybride kruisingen van vóór en ná de zondvloed…’ moeten begrepen worden op basis van de geschriften van pastoor G. Bortoluzzi: https://guidobortoluzzi.wordpress.com/ – Kijk God heeft er wel mee te maken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: